keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Torstai

OAamu alkoi aamupalalla, kuten muinakin päivinä. Tänään ainoa poikkeus oli, että se syötiin puoli tuntia aiemmin ja mukaan piti ottaa työvaatteet. Emme tienneet minne olisimme menossa. Jaoimme itsemme kahteen "rymään" ja lähdimme eri kyyteihin. Minä, Hanne, Katariina ja Toni lähdimme toista kaupunkia kohti. Määränpäänä Fenyves hotelli. 

 

Olimme koko päivän kuunteluoppilaina. Tai oikeastaan, katseluoppilaina. Toni paistoi kahteen otteeseen lettuja, me muut vain kuorimme muutamat valkosipulit ja pilkottiin hieman kasviksia. Seurasimme sivusta, kuinka aamupäivällä suuret kattilat porisivat erilaisia keitoksia ja kuinka kokit nostivat annoksia lounasaikaan. Odotukset olivat liian korkealla tätä työpäivää kohden, koska kaikki totesimme sen päätyttyä pettymyksen olevan suuri.



 

Me (Saku, Leena ja Sanna) olimme puolestamme paikallisessa ravintolassa. Saimme pyőritellá lihapullia ja  kuorittiin 16 kg nakkeja :D Saimme opetella tekemáán paikallista herkkua eli gulassikeittoa, seká tehtiin perunalettuja, jotka olivat erittáin maukkaita.
Tyőntekiját halusivat, ettá náytámme heille jonkun perinteisen suomalaisen ruoan. Páátimme tehdá heille munkkeja, sillá vappukin on kohta láhellá ja raaka-aineet olivat rajalliset.

Meillá oli mukava páivá pienessá ravintolassa, vaikkakin pieniá kommunikointi ongelmia olikin.
Láhdimme tyytyváisiná tyőpáiván jálkeen takaisin asuntolalle.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti