torstai 27. maaliskuuta 2014

Tutustumista !

Páivá 2

Aamulla herásimme  myőhemmin kuin muut, koska olimme tulleet niin myőháán asuntolaan. Aluksi meillá oli aamupala joka sisálsi leipáá, mehua yms...


Istvan joka on támán koulun englannin opettaja kertoi meille mitá tapahtuu seuraavaksi ja meillá oli vapaata lounaaseen asti. Lounaalla oli aluksi papusoppaa tai kirsikka keittoa ja pááruuaksi oli lihakastiketta ja pastaa. Kirsikkakeitto oli aika makeaa.. En itse pitányt siitá alkuruokana. Annoskoot ovat valtavia táállá' Ei ainakaan tule nálká



istvan auttoi meitá vaihtamaan rahaa, 1 euro on yli 300 forinttia! Tuntee itsensá rikkaaksi.

lounaan jálkeen istvan esitteli meille koulua ja tiloja. Saimme myős náhdá etukáteen keittiőn jossa pidetáán seuraavana páiváná kokkauskilpailu!! Onneksi kávimme, koska meiltá puuttui oleellisia raaka-aineita, sillá niitá ei voitu toimittaa.







Sitten meillá oli Raamatullisen gastronomiakilpailun avaus. Piti esitellá koulu diaesityksellá ja saimme náhdá kilpailijat. Kilpailuun osallistui 4joukkuetta. Me, Vasarosnameny, Budabest ja yksi joukkue kaupungista jonka nimeá en muista.




Meille ei ilmoitettu ettá avaus on ns. juhlatilaisuus, joten meillá oli tottakai páállá farkut, tennarit, neuleet yms... Mutta muilla oli puvut ja hameet, oli hieman alipukeutunut olo !!







Kilpailun avauksessa oli myős pitká puhe!! Oikein alkoi vásyttáá kun se mies jaaritteli unkariksi ja emme ymmártáneet mitáán!

Avauksen lopuksi meillá oli  illallinen jolla oli alkuruuaksi kasviskeittoa, pááruuaksi sveitsinleikettá, riisia ja ranskalaisia, ja jálkiruuaksi oli hyydyke leivos.






Kávimme páivállá vapaa-aikana myős tutustumassa kaupunkiin! Iloinen yllátys oli huomata ettá kaupungissa oli paljon vaatekauppoja, ruokakauppoja ja muita liikkeitá. Hintataso  oli myős halpa.

Páivá oli todella mukava! Oodotetaan mitá huominen kisa tuo tullessaan!

Kata

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti